Stijn de Groot

Personal trainer  

Mijn naam is Stijn de Groot en ik kom uit Biezenmortel. Sporten is altijd een grote passie van mij geweest, vanaf jonge leeftijd ben ik actief bezig geweest met verschillende sporten. Mijn sportieve reis begon met voetbal op zesjarige leeftijd, maar al snel ontdekte ik dat dit niet mijn enige interesse was. Ik raakte ook betrokken bij judo en nam deel aan wedstrijden, waarbij ik vaak als winnaar uit de strijd kwam dankzij mijn lengte en kracht. Ik heb zelfs deelgenomen aan het Zuid-Nederlands kampioenschap, een ervaring die ik koester ondanks dat ik een jaar later niet kon deelnemen vanwege regelgeving, wat leidde tot mijn beslissing om te stoppen met judo en me volledig te richten op voetbal, een passie die ik tot op de dag van vandaag koester als een hobby.

 

Vanaf mijn veertiende ben ik begonnen met trainen in de sportschool, waar ik al snel ontdekte dat dit echt mijn ding was. Ik trainde tot wel zes keer per week en genoot van elke minuut. Naast mijn sportieve activiteiten woon ik op een boerderij in ons dorpje, waar ik ook mijn basisschooljaren heb doorgebracht. Later heb ik mijn middelbare schoolopleiding gevolgd aan Durendael in Oisterwijk, waar ik me beter op mijn plek voelde. Ik ben altijd blij geweest dat ik de overstap naar het MBO kon maken, waar ik mijn draai echt vond.

 

Lesgeven in de sportschool is iets wat ik met veel plezier doe en veel ervaring in heb. Hierbij heb ik meerdere diploma’s behaald, waaronder:

 

Diploma

Sport & Bewegen

Fitness Trainers A

Fitness Instructeurs Diploma

Diploma Zwemmend Redden

 

Met mijn achtergrond en ervaring help ik jou graag bij het bereiken van jouw persoonlijke fitnessdoelen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen werken we aan een gezondere en actievere levensstijl!