Personal training

CK Active is dé personal gym die jou kan helpen om jouw fysieke doelen te behalen. Bij ons train je verantwoord en afwisselend, waarbij een gezonde dosis uitdaging niet uit de weg wordt gegaan. Samen met een ervaren en gecertificeerde personal trainer stoom jij je klaar om jouw sportieve dromen waar te maken. Together, we get the best out of you!

Onze personal trainers zijn jouw mentor en staan altijd voor jou klaar. Hier in onze sportschool, maar ook online en vanuit huis. Wij geloven er namelijk in dat personal training meer is dan alleen het gebruikelijke contactmoment in onze gym. Het is een manier van leven waarbij we sport in balans brengen met een gezonde leefstijl. CK Active combineert hoogwaardige personal training met fysiotherapie, sportmassages en voeding & coaching. Onze professionals zetten een stok achter de deur om jou zoveel mogelijk te stimuleren om het beste resultaat te behalen. Wij bieden begeleiding op maat, wanneer jij dat nodig hebt.

Kies een vorm van training die bij jou past

Als fanatieke sporters weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is. Daarom bieden wij jou ondersteuning op maat in verschillende categorieën. Zo kies jij de vorm van training die het best bij jou past.

Personal training

Bij CK Active werk jij onder toeziend oog van een personal trainer aan jouw persoonlijke doelen. Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben ieder een eigen expertise. Samen met hen bepaal jij jouw route en trainingsintensiteit. Of je nu veel sport of net komt kijken, dat maakt ons niet uit. Het gaat erom dat jij je fit en goed voelt!

Sport performance

Met de sport performance trainingen van CK Active perfectioneren we de fysieke kwaliteiten van (top)sporters. Iedere training gaat van start met een nulmeting en vanuit daar begeleiden we een sport specifieke training op maat, zodat jij het maximale uit jouw sport kunt halen. Of het nu gaat om voetbal, hardlopen, wielrennen, golf, tennis, boksen of bergbeklimmen; onze programma’s sluiten aan op het sportseizoen en zorgen ervoor dat jij fit aan de start van een nieuw seizoen staat.

Seniorentraining

Sporten bij ons kan op alle leeftijden. In onze seniorentrainingen gaan we in kleine groepjes aan de slag om binnen jouw fysieke mogelijkheden te werken aan jouw gezondheid en algeheel welzijn. Tijdens de trainingen focussen we ons op kracht en uithoudingsvermogen en het terugverdienen van de motorische grondeigenschappen.

Business

Ook voor jouw bedrijf kunnen we bij CK Active iets betekenen! Van personal training tot coaching van ondernemers en personeelsleden tot training op locatie. You name it, we’ll fix it! Als vitaliteitspartner zet CK Active zich in om jouw organisatie vitaler te maken. Ons doel is om een gezonde werksfeer te creëren waarbij medewerkers zowel zakelijk als privé beter in hun vel zitten en hogere prestaties leveren. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven? Is Personal Training zakelijk aftrekbaar? Lees het hier!

Onze werkwijze

Voordat onze trainers met jou aan de slag gaan, stellen we een persoonlijk trainingsschema op zodat jij doelgericht kunt sporten. Wij monitoren continue jouw vooruitgang. Daarnaast passen we, samen met jou, het trainingsschema aan zodat het aansluit op jouw persoonlijke doelstellingen, beschikbare tijd, kunde en mogelijkheden.

"A goal without a plan is just a wish. Let’s start now."

Team

Met ons fanatiek en jong team halen wij het beste in jou naar boven. Iedere personal trainer, specialist en coach heeft zijn of haar eigen expertise. 

Koen Bakker

Personal trainer

“Als fanatiek sporter heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken.”

marly van der poel

Personal trainer

“Sport is mijn passie! Het geeft me energie, een goed gevoel én werkt voor mij als een uitlaatklep. ”

Paul Laming

Personal trainer & masseur

“Mijn passie voor sport is voortgekomen uit de tijd dat ikzelf actief was in de wielersport.”

Mirthe van den Kieboom

Personal trainer

“Uit ervaring weet ik dat een doel bereiken mentaal vaak het moeilijkst is, met mijn persoonlijke begeleiding sleep ik je hier doorheen.”

Zakelijk

Ook voor jouw bedrijf kunnen we bij CK Active iets betekenen! Van personal training voor ondernemers tot training op locatie. You name it, we’ll fix it! Als vitaliteitspartner zet CK Active zich in om jouw organisatie vitaler te maken. Ons doel is om een gezonde werksfeer te creëren waarbij medewerkers zowel zakelijk als privé beter in hun vel zitten en hogere prestaties leveren. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven?

Together, we get
the best out of you