Personal Training

Personal training bij CK Active

Welkom bij CK Active, dé privé personal training studio waar plezier, aandacht en kwaliteit centraal staan. Bij CK Active geloven we dat het behalen van je fitnessdoelen niet alleen effectief, maar ook leuk moet zijn. Onze toegewijde trainers staan klaar om jou te begeleiden op een persoonlijke en motiverende manier, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Bij CK Active draait het niet alleen om het behalen van resultaten, maar ook om het genieten van het proces. Onze studio is ontworpen met jouw comfort en welzijn in gedachten, waardoor je in alle rust en privacy kunt trainen. Geen overvolle sportschool, maar een exclusieve omgeving waar jij alle aandacht krijgt die je verdient.

Uw persoonlijke doelen halen met personal training

Onze trainers zijn niet alleen experts op het gebied van fitness, maar ook gepassioneerde begeleiders die jouw doelen begrijpen en je op maat gemaakte trainingssessies bieden. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, gewichtsverlies of specifieke sportprestaties, wij zijn er om je te ondersteunen en te inspireren.

Bij CK Active geloven we in de kracht van variatie en plezier in je workout. Daarom bieden we een diversiteit aan trainingsmethoden en technieken aan, zodat elke sessie fris en uitdagend blijft. Onze slogan “Getting the best out of you!” is niet zomaar een uitspraak; het is ons commitment om samen met jou het maximale uit jouw potentieel te halen.

Welke personal training en personal trainer het best bij u past

Ontdek het verschil van privé personal training bij CK Active en ervaar hoe plezier, aandacht en kwaliteit samenkomen om jouw fitnessreis te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek de mogelijkheden om de beste versie van jezelf te worden.

Kies een vorm van training die bij jou past

Als fanatieke sporters weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is. Daarom bieden wij jou ondersteuning op maat in verschillende categorieën. Zo kies jij de vorm van training die het best bij jou past.

Personal trainer

Bij CK Active werk jij onder toeziend oog van een personal trainer aan jouw persoonlijke doelen. Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben ieder een eigen expertise. Samen met hen bepaal jij jouw route en trainingsintensiteit. Of je nu veel sport of net komt kijken, dat maakt ons niet uit. Het gaat erom dat jij je fit en goed voelt!

PT voor Topsporters

Met de sport performance trainingen van CK Active perfectioneren we de fysieke kwaliteiten van (top)sporters. Iedere training gaat van start met een nulmeting en vanuit daar begeleiden we een sport specifieke training op maat, zodat jij het maximale uit jouw sport kunt halen. Of het nu gaat om voetbal, hardlopen, wielrennen, golf, tennis, boksen of bergbeklimmen; 

bedrijven

Ook voor jouw bedrijf kunnen we bij CK Active iets betekenen! Van personal training tot coaching van ondernemers en personeelsleden tot training op locatie. You name it, we’ll fix it! Als vitaliteitspartner zet CK Active zich in om jouw organisatie vitaler te maken. Ons doel is om een gezonde werksfeer te creëren waarbij medewerkers zowel zakelijk als privé beter in hun vel zitten.

Hardlooptraining

Ben jij klaar om jouw grenzen te verleggen, je conditie naar een hoger niveau te tillen en deel te nemen aan de meest opwindende hardloopevenementen van het jaar? Bij CK Active’s Hardlooptraining ben je aan het juiste adres! Bekijk de mogelijkheden voor de Singelloop Breda , Marathon of gewoon als je wil starten met hardlopen.

Skifit

Skifit training bij CK Active, waar getraind wordt in een privé gym en gebruik wordt gemaakt Pro Skisimulator, biedt tal van voordelen voor zowel beginners als ervaren skiërs. Deze unieke trainingsmethode combineert fitness en technische vaardigheden om jouw ski-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Bikefit (fietstraining)

Als fanatieke fietser is het lastiger om door te trainen in het najaar en vroege voorjaar. Koud, glad, snel donker.. Veelgehoorde alternatieven zoals spinnen hebben maar weinig effect op het doortrainen, omdat dit een andere belasting geeft op je lichaam en je minder controle hebt over de intensiviteit van je training.

Seniorentraining

Sporten bij ons kan op alle leeftijden. In onze senioren-trainingen gaan we in groepjes aan de slag om binnen jouw fysieke mogelijkheden te werken aan jouw gezondheid en algeheel welzijn. Tijdens de trainingen focussen we ons op kracht en uithoudings- vermogen en de motorische grondeigenschappen.

100 dagen challenge

Sta klaar voor de ultieme transformatie met de CK Active 100 Dagen Challenge, waarin wij jou gedurende 100 dagen begeleiden op het gebied van voeding, sport en mentale ontwikkeling. Deze uitdagende reis naar een gezondere levensstijl begint met een grondige health check.

Onze werkwijze

Voordat onze trainers met jou aan de slag gaan, stellen we een persoonlijk trainingsschema op zodat jij doelgericht kunt sporten. Wij monitoren continue jouw vooruitgang. Daarnaast passen we, samen met jou, het trainingsschema aan zodat het aansluit op jouw persoonlijke doelstellingen, beschikbare tijd, kunde en mogelijkheden.

"A goal without a plan is just a wish. Let’s start now."

Team

Met ons fanatiek en jong team halen wij het beste in jou naar boven. Iedere personal trainer, specialist en coach heeft zijn of haar eigen expertise. 

Koen Bakker

Personal trainer

“Als fanatiek sporter heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken.”

marly van der poel

Personal trainer

“Sport is mijn passie! Het geeft me energie, een goed gevoel én werkt voor mij als een uitlaatklep. ”

Paul Laming

Personal trainer & masseur

“Mijn passie voor sport is voortgekomen uit de tijd dat ikzelf actief was in de wielersport.”

Zakelijk

Ook voor jouw bedrijf kunnen we bij CK Active iets betekenen! Van personal training voor ondernemers tot training op locatie. You name it, we’ll fix it! Als vitaliteitspartner zet CK Active zich in om jouw organisatie vitaler te maken. Ons doel is om een gezonde werksfeer te creëren waarbij medewerkers zowel zakelijk als privé beter in hun vel zitten en hogere prestaties leveren. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven?

Together, we get
the best out of you