Partners

Bij CK Active hebben we samenwerkingen met de beste partners. Zo sport je in onze private gym met hoge kwaliteit materialen van Technogym, scoor je CK Active merchandise van Craft en organiseren we leuke sportreizen in samenwerking met TUI Sports. Als member van CK Active profiteer jij daarnaast van aantrekkelijke kortingen. Benieuwd naar alle voordelen? Check al onze partners hieronder.

Technogym

Met Technogym als partner is CK Active voorzien van het beste sportmateriaal. Als lid van CK Active ontvang je 10% korting op alle Technogym producten. Zo kun jij bijvoorbeeld jouw ideale home gym samenstellen of work-out materialen bestellen zoals springtouwen, foamrollers, fitness matjes en losse gewichten. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Hyperice

Onze fysiotherapeuten en revalidatiespecialisten maken gebruik van de innovatieve warm-up en herstelproducten van Hyperice. Hyperice is koploper in technologie voor herstel en bewegingsverbetering, waarbij gebruik wordt gemaakt van ijs, warmte, percussie en trillingen. Deze grensverleggende technologie is zeer geliefd bij grote atleten in verschillende sporten. Als lid van CK Active bieden we jou 10% korting aan op je aankoop via de webshop van Hyperice. Check www.hyperice.nl en voer de code ‘ckactive10’ in.

Craft

Als partner van Craft bieden wij onze sporters hoogwaardige sportkleding. Zo is onze CK Active merchandise lijn samengesteld uit hoogwaardige sportkleding met zweet afvoerende technologie. Ideaal voor fitness. Check onze shop voor het actuele assortiment.

Tui

Met Tui als partner kun jij als lid van CK Active mee met de leukste sportreizen. Ben je op zoek naar een sportieve fiets- of ski vakantie of ga je liever hardlopen of (zee)zeilen? Alles is mogelijk. Jij bepaalt jouw keuze en wij regelen de rest.

Adidas headphones

CK Active is partner van Adidas en daarom krijg jij als lid van CK Active korting op Adidas headphones. Adidas headphones zijn jouw ideale sport compagnon, zowel tijdens als na je workout! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vitals

Vitals heeft de ambitie om voorop te lopen in de supplementen wereld en steeds betere, effectievere supplementen aan te bieden. Met doseringen volgens de laatste inzichten en de ambitie om continu betere informatie te ontwikkelen rondom het gebruik van de producten streven zij om elke dag beter te worden. CK Active is trots partner van vitals waardoor je met gebruik van de code ‘’ckactive’’ supplementen met 15% korting scoort!