Team

Met ons fanatiek en jong team halen wij het beste in jou naar boven. Iedere personal trainer, specialist en coach heeft zijn of haar eigen expertise. 

Koen Bakker

Personal trainer / Motivational & mindset coach

“Mijn sportiviteit heeft mij zowel fysiek als mentaal vaak getest. Het plezier en de voldoening die de zoektocht naar je eigen grenzen geeft, hoop ik jou ook te kunnen laten ervaren!”

Jelle Soeters

Personal trainer

“Iedere dag sta ik op om het beste in jou naar boven te halen! Laten we samen aan de slag gaan met jouw dromen en doelen.”

Paul Laming

Personal trainer & masseur

“Mijn passie voor sport is voortgekomen uit de tijd dat ikzelf actief was in de wielersport.”

Mirthe van den Kieboom

Personal trainer

“Uit ervaring weet ik dat een doel bereiken mentaal vaak het moeilijkst is, met mijn persoonlijke begeleiding sleep ik je hier doorheen.”

Kylian Koreman

Personal trainer

“Met mijn leergierigheid zal ik er alles aan doen om uit te zoeken hoe we het beste naar jou gewenste doel kunnen gaan.”

Sander Brinkman

Personal trainer

“Gemotiveerd blijven tijdens het trainen richting je gewenste doelstelling vergt inspanning, motivatie, wilskracht en doorzettingsvermogen.”

Bart Luijkx

Personal trainer

“Begonnen op het voetbalveld en na nog een paar sporten heb ik mijn interesse voor fitness/gezondheid ontdekt. De passie die ik hiervoor heb breng ik graag over op anderen. ”

Lieke Mommersteeg

Gezondheidsbedrijfskundige

“Hoe zou het zijn wanneer je een lijf hebt dat jou als gegoten zit, dat je genoeg energie hebt en je kiplekker voelt? Dat gezond eten makkelijk is én lekker… Het kan!”

Marly van der Poel

Personal trainer

“Sport is mijn passie! Het geeft me energie, een goed gevoel én werkt voor mij als een uitlaatklep. ”

Sem van der Pijl

Personal trainer

Jean Pierre van Dongen

Personal trainer & masseur

“Van jongs af aan is mijn passie wielrennen. Van het fietsen zelf tot het bouwen ervan. Het is niet gek dat ik alles van wielrenfietsen weet.”

Gijs van der Louw

Personal trainer

Danja van der Graft

Personal trainer

“Naast dat sporten goed is voor onze gezondheid vind ik het ook belangrijk dat het leuk/fijn moet zijn. Een goede band met mijn klant vind ik dan ook erg belangrijk.”

Maudy Verhoeven

Personal trainer & masseur

Rick Loonen

Personal trainer

Don Schaever

Personal trainer

Matti de Bruijn

Personal trainer

Eva Bakker

Administratie

Wim van Wely

Together, we get
the best out of you