Revalidatie

Revalidatie mogelijkheden bij CK ACTIVE

Welkom bij CK Active, waar we geloven in de kracht van revalidatie als een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Bij CK Active streven we ernaar om u niet alleen te helpen herstellen van blessures, maar ook om u te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Ontdek de diverse mogelijkheden van revalidatie die we bieden, allemaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen op uw reis naar herstel en welzijn.

FysioTHerapie

Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te begeleiden bij een breed scala aan blessures en aandoeningen. Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen streven we ernaar om uw mobiliteit te verbeteren en pijn te verminderen, zodat u weer volop kunt genieten van het leven.

Leefstijl & Voeding

Bij CK Active geloven we dat een gezonde leefstijl en voeding essentieel zijn voor uw algehele welzijn. Onze experts begeleiden u in het aanpassen van uw levensstijl en het maken van gezonde voedingskeuzes, zodat u de energie hebt die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Sportmassage

Ontspan en herstel met onze professionele sportmassages. Of u nu een atleet bent die op zoek is naar prestatieverbetering of iemand die gewoon stress wil verminderen, onze gekwalificeerde therapeuten passen hun technieken aan uw behoeften aan.

Medische trainers

Onze medische trainers combineren medische kennis met fitnessexpertise om u te begeleiden bij het veilig bereiken van uw fitnessdoelen. Of u nu traint voor kracht, flexibiliteit of uithoudingsvermogen, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Sportmedisch Onderzoek

Met ons uitgebreide sportmedisch onderzoek krijgt u inzicht in uw fysieke conditie en gezondheid. Onze experts gebruiken geavanceerde technologieën om uw prestaties te analyseren en u te helpen uw potentieel te maximaliseren.

DNA ANALYSE

Bij CK Active geloven we in de kracht van personalisatie. Onze DNA-analyse biedt unieke inzichten in uw genetische aanleg, waardoor we u gerichter kunnen begeleiden op het gebied van training, voeding en gezondheid.

Samenwerking met de Beste Partners

Bij CK Active werken we samen met de beste partners op het gebied van gezondheid en welzijn. Onze samenwerkingen stellen ons in staat om u hoogwaardige zorg en begeleiding te bieden, zodat u met vertrouwen en gemotiveerd aan uw herstel kunt werken.

Kies voor CK Active en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen op uw reis naar een gezonder en actiever leven. Uw welzijn staat bij ons centraal, en samen streven we naar blijvende resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in uw gezondheid met CK Active.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you