DNA analyse

Ontdek Optimaal Welzijn met CK Active en Mijn Labtest: DNA Analyse op Maat

Bij CK Active streven we naar een holistische benadering van uw gezondheid en sportdoelen. Daarom hebben we een unieke samenwerking met Mijn Labtest, waarbij onze personal trainers samen met u kijken welke DNA-test het beste aansluit bij uw wensen en doelen. Ontdek de kracht van zelfkennis en pas uw gezondheids- en sportroutine aan voor optimale resultaten.

Samen met Personal Trainers: Op Maat Gemaakt Advies

Onze toegewijde personal trainers bij CK Active zijn er niet alleen om u te begeleiden in de sportschool, maar ook om u te adviseren over welke DNA-test het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften. Samen streven we naar een dieper begrip van uw genetische make-up, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen ontwikkelen dat aansluit bij uw gezondheids- en fitnessdoelen.

Gemakkelijk Zelf Je Sample Afnemen

Met Mijn Labtest is het afnemen van een DNA-sample eenvoudig en comfortabel, gewoon vanuit huis. U hoeft niet naar een prikpost of uw huisarts. Een duidelijke instructie en retourenvelop maken het proces moeiteloos. In het lab wordt uw sample zorgvuldig gecontroleerd door een arts of biochemicus, waardoor u verzekerd bent van nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Begrijp Je Resultaten, Verbeter Je Leven

Bij CK Active en Mijn Labtest vinden we het van groot belang dat u begrijpt wat de resultaten voor u betekenen. Onze personal trainers geven niet alleen uitleg over het onderzoek, maar helpen u ook de betekenis van uw waarden te begrijpen. Bovendien bieden we waardevolle leefstijltips op basis van uw uitslag, waardoor u concrete stappen kunt zetten naar een gezondere levensstijl.

Investeer in Uw Welzijn met CK Active en Mijn Labtest

Neem de regie over uw gezondheid en sportdoelen met de unieke combinatie van CK Active en Mijn Labtest. Ontdek welke DNA-test bij u past en start uw reis naar een gezonder en bewuster leven. Neem contact op met onze personal trainers voor persoonlijk advies. Uw welzijn en sportieve doelen beginnen hier.

Ook geholpen worden door een medisch trainer?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you