Seniorentraining

SEniorentraining bij ck active

CK Active biedt personal training en small group training specifiek gericht op senioren fitheid, met als doel mensen zo lang mogelijk zelfstandig en mobiel te houden, terwijl ze tegelijkertijd de kwaliteit van hun leven verbeteren. Iedere senioren training staat in het teken van gezamenlijk bewegen en plezier maken gericht op een lang en vitaal leven. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van deze waardevolle dienstverlening:

Individuele aandacht: 

CK Active begrijpt dat elk individu anders is, met verschillende gezondheidsniveaus, behoeften en doelen. Daarom wordt er tijdens de senioren fit gedifferentieerd zodat iedereen op zijn eigen niveau kan worden.  De gerichte oefeningen in combinatie met het trainen in een groep zorgen voor motivatie en sociale interactie, terwijl iedereen toch individueel aan zijn eigen doelen werkt. 

Mobiliteit en kracht: 

De trainingen richten zich op het verbeteren van de mobiliteit, kracht en balans, allemaal essentiële aspecten om zelfstandigheid te behouden. Sterke spieren en een goede balans dragen bij aan een verminderd risico op vallen en blessures.

Gewrichtsgezondheid: 

CK Active legt de nadruk op de gezondheid van de gewrichten, omdat veel ouderen last hebben van gewrichtsproblemen. De trainingen zijn ontworpen om de gewrichten soepel te houden en pijn te verminderen.

Verbetering van de algehele gezondheid: 

Naast fysieke fitheid benadrukt CK Active ook het belang van het verbeteren van de algehele gezondheid. Dit omvat advies over voeding, slaap en stressmanagement, wat allemaal bijdraagt aan een betere levenskwaliteit.

Sociale interactie: 

Deelname aan small group training biedt de mogelijkheid voor sociale interactie en het opbouwen van nieuwe vriendschappen. Dit draagt bij aan het mentale welzijn van oudere volwassenen en voorkomt sociaal isolement.

Toekomstbestendigheid: 

Door te investeren in hun fitheid, bereiden senioren zich voor op een gezonde en actieve toekomst. Ze vergroten hun vermogen om onafhankelijk te blijven en te genieten van de dingen die ze graag doen, zonder beperkingen.

CK Active is toegewijd aan de gezondheid en fitheid van senioren. Wij geloven dat senioren fit een krachtig middel is om de kwaliteit van leven te vergroten en te zorgen dat mensen op latere leeftijd hun zelfstandigheid behouden. Deze trainingsprogramma’s bieden niet alleen fysieke voordelen, maar ook emotionele en sociale voordelen, en spelen een cruciale rol bij het bevorderen van een gezond en actief ouder worden.

vrijblijvende aanvraag voor Seniorentraining

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you