Online coaching via Trainingpeaks

Welkom bij CK Active: Optimaliseer je Duursportervaring met Online Coaching via TrainingPeaks!

Welkom bij CK Active: Optimaliseer je Duursportervaring met Online Coaching via TrainingPeaks!

 

Ben je een gepassioneerde duursporter die streeft naar topprestaties en continue verbetering? Bij CK Active begrijpen we jouw streven naar succes en willen we je graag ondersteunen op jouw sportieve reis. Ontdek de opwindende wereld van online coaching met behulp van TrainingPeaks, een platform dat is ontworpen om jouw duurtrainingen naar nieuwe hoogten te tillen.

 

Waarom Online Coaching met TrainingPeaks?

  1. Personalisatie op Maat:

Met online coaching via TrainingPeaks ontvang je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat afgestemd is op jouw individuele doelen, vaardigheden en beschikbare tijd. Onze ervaren coaches bij CK Active analyseren jouw prestatiegegevens en passen de trainingen aan om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke sessie haalt.

 

  1. Realtime Feedback:

TrainingPeaks biedt een platform voor realtime communicatie tussen jou en je coach. Ontvang directe feedback, bespreek je voortgang en stel vragen om ervoor te zorgen dat je altijd op het juiste spoor zit. Het is alsof je coach altijd aan je zijde staat, zelfs als je traint op afstand.

 

  1. Geavanceerde Prestatie-Analyse:

Duik diep in je prestatiegegevens met de geavanceerde analysetools van TrainingPeaks. Begrijp je trainingsbelasting, optimaliseer herstelperiodes en identificeer gebieden voor verbetering. Deze diepgaande inzichten helpen je om strategischer te trainen en betere resultaten te behalen.

 

  1. Flexibiliteit en Gemak:

Train waar en wanneer het jou uitkomt. Met online coaching hoef je je geen zorgen te maken over vaste trainingsuren. Onze coaching via TrainingPeaks geeft je de vrijheid om je trainingsschema aan te passen aan jouw drukke levensstijl, terwijl je toch de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

 

Hoe Werkt Het?

Aanmelden bij CK Active:

Neem contact op met CK Active en maak een afspraak om je doelen, behoeften en trainingsgeschiedenis te bespreken met onze ervaren coaches.

 

TrainingPeaks Premium Account Aanmaken:

Maak een TrainingPeaks premium account aan en koppel het met CK Active om je trainingsprogramma en voortgang te volgen.

 

Ontvang Je Persoonlijke Trainingsprogramma:

Onze coaches stellen een gepersonaliseerd trainingsprogramma op dat is afgestemd op jouw doelen en behoeften. Je ontvangt gedetailleerde instructies voor elke sessie.

 

Start Je Duurzaamheidsreis:

Begin met trainen volgens je nieuwe programma en ervaar de voordelen van gerichte coaching en afgestemde trainingen.

Ontdek de Voordelen van CK Active’s Online Coaching via TrainingPeaks

Bij CK Active zijn we toegewijd aan het verbeteren van jouw duursportervaring. Met online coaching via TrainingPeaks bieden we een unieke benadering die is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en start je reis naar duurzaam succes!

Interesse neem vrijblijvend contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you