Over ons

CK Active is dé personal gym die jou kan helpen om jouw fysieke doelen te behalen. Bij ons train je verantwoord en afwisselend, waarbij een gezonde dosis uitdaging niet uit de weg wordt gegaan. Samen met een ervaren en gecertificeerde personal trainer stoom jij je klaar om jouw sportieve dromen waar te maken. Together, we get the best out of you!

Team

Met ons fanatiek en jong team halen wij het beste in jou naar boven. Iedere personal trainer, specialist en coach heeft zijn of haar eigen expertise. 

Koen Bakker

Personal trainer

“Als fanatiek sporter heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken.”

Marly van der poel

Personal trainer

“Uit ervaring weet ik dat een doel bereiken mentaal vaak het moeilijkst is, met mijn persoonlijke begeleiding sleep ik je hier doorheen.”

Paul Laming

Personal trainer & masseur

“Mijn passie voor sport is voortgekomen uit de tijd dat ikzelf actief was in de wielersport.”

Bart Luijkx

BART LUIJKX

Personal trainer

“Begonnen op het voetbalveld en na nog een paar sporten heb ik mijn interesse voor fitness/gezondheid ontdekt. De passie die ik hiervoor heb breng ik graag over op anderen. ”

What do our members think?

Simone

“Voordat ik bij Koen ben gaan trainen had ik nooit zo’n plezier in het sporten. Het gevarieerde aanbod in oefeningen, het enthousiasme en de vastgestelde tijdsstippen is dé combinatie die voor mij heel goed werkt.”

Peter

“Ik wil sporten, maar mijn tijd is beperkt. Met CK Active ga ik aan de slag om te zorgen dat ik tussen mijn drukke agenda tijd heb om te werken aan mijn conditie en fitheid.”

Charlotte

“De trainingen zijn allround opgebouwd, met zowel kracht- als conditionele oefeningen. Het is de perfecte mix om sport om te buiten naar plezier!”

Mark

“De trainers van CK Active bieden goede trainingen en denken mee in de oefeningen die ik van mijn fysiotherapeut krijg”.

Vacatures

Werken bij CK Active
Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers. Stuur je CV en motivatie naar info@ckactive.nl.

Stage
Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde stagiaires. Ben jij op zoek naar een toffe stageplaats in de sport- en evenementenwereld? Stuur dan jouw CV, stageperiode en pakket van eisen van de opleiding naar info@ckactive.nl.

Tarieven

Personal training is persoonlijk en dus altijd afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. ‘GETTING THE BEST OUT OF YOU’ is waar onze trainers altijd voor gaan. Voor een maximaal resultaat binnen jouw mogelijkheden. Zowel fysiek, als qua tijd en financiële mogelijkheden. Personal training werkt alleen als we hier samen de juiste modus in vinden. 

Wij zijn er zo van overtuigd dat sporten onder begeleiding van een personal trainer de beste en meest doeltreffende manier is om te trainen, dat wij graag met jou in gesprek gaan om te kijken wat er mogelijk is. Persoonlijk of telefonisch. Er is meer mogelijk dan je wellicht denkt of gewend bent.

De enige manier om dit te weten te komen is in ACTIE komen. Door ons te bellen op 06 50528818 of vrijblijvend een kijkje te nemen in onze Private Gym.

We will get the best out of you!

Skillbike training

1:1 12 lessen van 60 min. € 750,- p.p.

1:2 12 lessen van 60 min.€ 400,- p.p.

1:3 12 lessen van 60 min.€ 275,- p.p.

Losse training (na 12 lessen af te nemen) € 75,-

Bike Fit Pro

Lichaamsscreening
Afstellen schoenplaat
Analyse huidige fietspositie
Aanpassing fietspositie
Feedback
Één evaluatie
Versturen afstellingen

€ 175,-