BIKEFIT (fietstraining)

Bikefit (Fietstraining)

Bij CK Active nemen we fietsen serieus, en daarom introduceren we onze deskundige Bike Fit service, uitgevoerd door ervaren mecaniciens die de kunst van het afstellen van een fiets tot in de finesses beheersen. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint met deze sport, een goed afgestelde fiets is essentieel voor comfort, prestaties en het voorkomen van blessures.

Onze ervaren mechaniciens nemen de tijd om je houding op de fiets te analyseren en passen de instellingen aan om ervoor te zorgen dat je optimaal op je fiets zit. Van zadelhoogte en -positie tot stuurafstelling, elke aanpassing wordt nauwkeurig gedaan om jouw fietservaring te optimaliseren.

Maar wat als het weer buiten niet meewerkt? Geen zorgen, bij CK Active hebben we de oplossing voor jou. Tijdens de wintermaanden bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Technogym Skillbikes voor indoor training. Deze geavanceerde indoor fietsen stellen je in staat om het hele jaar door te trainen, ongeacht de weersomstandigheden, zodat je optimaal voorbereid bent voor het nieuwe wielerseizoen.

De Technogym Skillbikes bieden niet alleen een realistische fietservaring, maar stellen je ook in staat om je prestaties nauwkeurig te meten en te volgen. Met verschillende trainingsprogramma’s en weerstandsniveaus kun je jezelf uitdagen en je conditie naar een hoger niveau tillen, zelfs als je binnen traint.

Bij CK Active geloven we in het leveren van totale ondersteuning voor wielrenners, of je nu op de weg fietst of indoor traint. Met onze Bike Fit service en de mogelijkheid om indoor te trainen op de Technogym Skillbikes, streven we ernaar om jouw fietservaring naar nieuwe hoogten te brengen. Bereid je voor op een comfortabele en krachtige rit, het hele jaar door.

Vraag naar de mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Skill cycling

Skill cycling is echt next level binnen fietsen. De Skill bikes hebben echte versnellingen en zorgen voor een pure fietservaring. Beleef en importeer je favoriete Strava-routes en sluit je Garmin-toestellen aan. Het lijkt lastig als het niet buiten is, maar tijdens onze Skill bike trainingen krijg je een real-riding gevoel!

Deze trainingen zijn perfect voor als je alleen of in kleine zelf samengestelde groepjes wil trainen (max 3 pers).

Bikefitting

Het is cruciaal, maar ook erg complex om een juiste houding op de fiets te vinden. Een goede positie kan blessures voorkomen en het rijcomfort verhogen. Lengte, gewicht, flexibiliteit, stabiliteit, (a)symmetrie, blessures, de hoeveelheid- en het soort ritten dat je gaat maken. Alles heeft invloed op jouw optimale positie.

Op basis van jouw doelen en fysieke mogelijkheden, een videoanalyse en met de expertise van onze fitters, zorgen we dat je het hele jaar door efficiënter traint. Let’s do this together!