Medische Revalidatie

MEDISCHE REVALIDATIE

Medische revalidatie is een essentiële stap in het herstelproces na een operatie aan de knie, nek of schouder, en het kan ook van groot belang zijn als de begeleiding door Jau Fysiotherapie afgesloten is. De personal trainers van CK Active begrijpen het belang van gerichte, individuele revalidatie en bieden gespecialiseerde begeleiding om patiënten te helpen hun functionele capaciteit te herstellen en hun algehele gezondheid te verbeteren.

Hier zijn enkele cruciale aspecten van medische revalidatie door de personal trainers van CK Active:

Persoonlijke aandacht: De personal trainers van CK Active hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ze werken nauw samen met patiënten om hun unieke behoeften, doelen en beperkingen te begrijpen. Dit helpt bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt revalidatieprogramma.

Opbouwen op het succes van eerdere behandelingen: Of patiënten nu een operatie hebben ondergaan of fysiotherapie hebben gevolgd bij Jau Fysiotherapie, medische revalidatie bij CK Active is ontworpen om voort te bouwen op het succes van eerdere behandelingen. Het consolideert de vooruitgang die is geboekt en richt zich op het behoud en verdere verbetering van de gezondheid en het herstel.

Gerichte hersteltechnieken: De personal trainers van CK Active zijn goed opgeleid in medische revalidatietechnieken die specifiek gericht zijn op het herstellen van de knie, nek of schouder. Dit omvat oefeningen, bewegingsbereiktraining en krachttraining om de spieren rond het aangetaste gebied te versterken. De nauwe samenwerking met Jau fysiotherapie stelt ons in staat om de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. 

Pijnverlichting: Revalidatie kan ook helpen bij het verminderen van pijn en ongemak na een operatie of fysiotherapiebehandelingen. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en verbetert de kwaliteit van leven.

Stapsgewijze vooruitgang: Het revalidatieproces is meestal progressief, waarbij de intensiteit en complexiteit van de oefeningen in de loop van de tijd toenemen naarmate de patiënt sterker wordt en meer stabiliteit bereikt.

Begeleiding en motivatie: Naast fysieke behandelingen bieden de personal trainers van CK Active ook emotionele ondersteuning en motivatie. Ze helpen patiënten gemotiveerd te blijven en geïnformeerd te worden over hun vooruitgang.

Medische revalidatie bij CK Active is niet alleen gericht op het herstellen van de fysieke gezondheid, maar ook op het bevorderen van het welzijn en het vertrouwen van de patiënt. Het stelt mensen in staat om de controle over hun gezondheid en kwaliteit van leven te herwinnen na een operatie of fysiotherapiebehandelingen. Het is een belangrijke stap op weg naar een actief en pijnvrij leven.

Ook interesse in medische revalidatie bij ons?

Wat is jouw uitdaging?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you