ONCOLOGISCHE FITNESS TRAINING

ONCOLOGISCHE FITNESS TRAINING

Oncologische fitness training en revalidatie door ervaren personal trainers bij CK Active bieden een warme en ondersteunende omgeving waar individuen kunnen werken aan hun herstel of het behoud van hun fysieke fitheid tijdens of na kankerbehandelingen. Dit programma is ontworpen met speciale aandacht voor de unieke behoeften en uitdagingen van mensen die de strijd tegen kanker aangaan. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van deze waardevolle dienstverlening:

Ervaren personal trainers: 

Bij CK Active werken ervaren personal trainers die gespecialiseerd zijn in oncologische fitness en revalidatie. Ze begrijpen de fysieke en emotionele uitdagingen waarmee kankerpatiënten en overlevenden te maken hebben. Deze trainers zijn in staat om individuele trainingsprogramma’s te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften, beperkingen en doelen van elke persoon.

Gemoedelijke sfeer: 

CK Active streeft ernaar een gemoedelijke en ondersteunende omgeving te creëren. Dit is van cruciaal belang voor mensen die zich kwetsbaar voelen tijdens hun herstelproces. Het biedt een gevoel van gemeenschap en begrip, wat bijdraagt aan het mentale welzijn en het zelfvertrouwen van deelnemers.

Aangepaste trainingsprogramma’s: 

Het is essentieel dat oncologische fitness- en revalidatietrainingen individueel worden aangepast. Personal trainers bij CK Active houden rekening met de fysieke toestand, de medische geschiedenis en de behandelingsfasen van elke persoon. Dit zorgt ervoor dat de training veilig en effectief is.

Herstel en fysieke fitheid: De focus ligt op het herstel van fysieke fitheid en kwaliteit van leven. De trainingen helpen de kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen, vermoeidheid te verminderen en de algehele vitaliteit te verbeteren. Het doel is om mensen in staat te stellen hun dagelijkse activiteiten gemakkelijker te hervatten en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Emotionele steun: Naast de fysieke aspecten van herstel, biedt CK Active ook emotionele steun. Het delen van ervaringen en het hebben van een ondersteunend netwerk kan een belangrijk onderdeel zijn van het herstelproces. Deelnemers kunnen elkaar inspireren en motiveren.

Continuïteit: Oncologische fitness en revalidatie zijn geen eenmalige inspanningen. Het is een doorlopend proces dat kan veranderen naarmate de gezondheidstoestand van de persoon evolueert. CK Active biedt continuïteit en de mogelijkheid om aanpassingen aan het trainingsprogramma te maken wanneer dat nodig is.

Het aanbieden van oncologische fitness training en revalidatie in een gemoedelijke sfeer is van onschatbare waarde voor degenen die getroffen zijn door kanker. Het draagt bij aan zowel fysiek herstel als emotionele veerkracht, en het helpt mensen om een actieve en gezonde levensstijl na kanker te behouden. CK Active’s toewijding aan deze specifieke doelgroep toont hun inzet voor het welzijn van hun klanten en hun streven om iedereen te helpen zijn of haar levenskwaliteit te verbeteren.

Ook herstellende of moet je nog gaan revalideren? we helpen je graag verder!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you