Fietstraining

Samen het beste uit jou halen. Het hele jaar door.

Als fanatieke fietser is het lastiger om door te trainen in het najaar en vroege voorjaar. Koud, glad, snel donker.. Veelgehoorde alternatieven zoals spinnen hebben maar weinig effect op het doortrainen, omdat dit een andere belasting geeft op je lichaam en je minder controle hebt over de intensiviteit van je training.

Bij CK Active helpen we je graag om jouw fietstrainingen ook in de winter door te zetten. Onze skill cycling training en bikefitting sessies zijn een goede oplossing om meer uit deze periode te halen. Slimmer trainen en blessures voorkomen. Klinkt niet slecht toch?

Skill cycling

Skill cycling is echt next level binnen fietsen. De Skill bikes hebben echte versnellingen en zorgen voor een pure fietservaring. Beleef en importeer je favoriete Strava-routes en sluit je Garmin-toestellen aan. Het lijkt lastig als het niet buiten is, maar tijdens onze Skill bike trainingen krijg je een real-riding gevoel!

Deze trainingen zijn perfect voor als je alleen of in kleine zelf samengestelde groepjes wil trainen (max 3 pers).

Bikefitting

Het is cruciaal, maar ook erg complex om een juiste houding op de fiets te vinden. Een goede positie kan blessures voorkomen en het rijcomfort verhogen. Lengte, gewicht, flexibiliteit, stabiliteit, (a)symmetrie, blessures, de hoeveelheid- en het soort ritten dat je gaat maken. Alles heeft invloed op jouw optimale positie.

Op basis van jouw doelen en fysieke mogelijkheden, een videoanalyse en met de expertise van onze fitters, zorgen we dat je het hele jaar door efficiënter traint. Let’s do this together!