75 dagen HART Challenge

GA VOOR EEN GEZONDER HART BIJ CK ACTIVE!

Welkom bij de CK Active 75 Dagen Heart Challenge, een intensieve reis naar een gezonder hart, lichaam en geest. Gedurende 75 dagen zullen we je begeleiden op het gebied van voeding, sporten en mentale ontwikkeling, met als doel duurzame veranderingen te creëren die je hart laten stralen.

De reis begint met een grondige health check, waarin we je huidige gezondheidstoestand in kaart brengen en samen doelen stellen die haalbaar zijn binnen de komende 75 dagen. Onze ervaren coaches zullen regelmatig coachingsgesprekken voeren om je te motiveren, obstakels te overwinnen en je voortgang te evalueren.

Professionele voedingsbegeleiding door een diëtiste staat centraal in deze challenge. Samen met jou wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld dat niet alleen je lichaam voedt, maar ook je hart gezond houdt.

Wat betreft de fysieke inspanningen omvat de 75 Dagen Heart Challenge wekelijkse 1-op-1 personal trainingssessies voor persoonlijke begeleiding en 4x zelfstandig trainen in de sportruimte van CK Active op de daarvoor gereserveerde uren. Daarnaast moedigen we je aan om elke dag een cardio training buiten te doen, niet alleen voor de fysieke gezondheid, maar ook om te genieten van de vitamine D uit de zon.

Naast sporten en voeding zijn er nog enkele regels die bijdragen aan de algehele gezondheid. Het drinken van 3-4 liter water per dag ondersteunt je lichaam in het reinigingsproces, terwijl het lezen van 10 pagina’s non-fictie en het nemen van dagelijkse voortgangsfoto’s je mentale en emotionele groei stimuleren.

De CK Active 75 Dagen Heart Challenge is niet alleen een fysieke transformatie, maar ook een reis naar een gezondere levensstijl die je hart zal versterken in alle opzichten. Durf de uitdaging aan te gaan en ontdek wat je in 75 dagen kunt bereiken voor je hart, je gezondheid en je welzijn.

Interesse in de 75 dagen HART challenge ?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you