Paul Laming

Personal trainer & masseur

Paul Laming is een expert in zijn vakgebied met een brede kennis van sportmassage en dryneedling. Zijn passie voor gezondheid en fitness begon met een sterke overtuiging dat iedereen in staat is om zijn of haar fitnessdoelen te bereiken met de juiste begeleiding.

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van het menselijk lichaam, is Paul toegewijd aan het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Opleidingen:

Paul heeft zijn expertise versterkt door zich te specialiseren in sportmassage en dryneedling.

Zijn opleidingen hebben hem uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om niet alleen uw fysieke prestaties te verbeteren, maar ook om eventuele ongemakken aan te pakken die uw vooruitgang kunnen belemmeren.

Of u nu herstelt van een blessure of gewoon uw algehele welzijn wilt verbeteren, Paul staat klaar om u te begeleiden.

Missie:

Bij CK Active geloven we dat iedereen uniek is en daarom verdient elk individu een op maat gemaakt fitnessprogramma.Paul Laming is vastbesloten om u te helpen uw doelen te bereiken door een persoonlijke benadering te bieden.

Of u nu spiermassa wilt opbouwen, uw conditie wilt verbeteren of specifieke gezondheidsdoelen wilt bereiken, Paul is er om u te ondersteunen op elke stap van uw reis. Bij CK Active en met Paul Laming als uw personal trainer, streven we ernaar om uw fitnessdoelen werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u uw fitnessreis kunt beginnen onder de deskundige begeleiding van Paul!