Andrea Roelands

Personal Trainer

Vroeger op school heb 8 jaar gehandbald, veel geskied en gekanood. Sporten is mijn passie en uitlaatklep.Ik begon als groepslesinstructeur maar ik ben snel erachter gekomen dat ik verder wil.

Mijn doelen zijn, mensen in beweging te brengen en overtuigen dat bewegen heel belangrijk is, helpen bij revalidatie, angsten voor verschillende bewegingen overwinnen, mobilisatie van heel het lichaam verbeteren, helpen met leefstijl verandering en dat te behouden.
Ik werk met een leefstijlprogramma waar mensen leren wat gezonde voeding is, hoe ze voeding makkelijk kunnen variëren, afvallen en resultaten kunnen behouden.

Bij CK Active kiezen we voor de persoonlijke aanpak en stellen we de mens dus JOU centraal. Vervolgens gaan we kijken naar 3 pijlers

  • Doelgericht trainen
  • Voeding
  • Relax

Wat mag je van mij verwachten? Volledige inzet, kennis en kunde ten aanzien van training en coaching, maar vooral persoonlijke aandacht!

OPLEIDINGEN:

  • Functional Fitness & shape (Train the Trainers)
  • The Gladiator Workouts (HIIT) (Train the Trainers)
  • Bodypump
  • Spinning (Train the trainers)
  • Fitnesstrainer A (OPLEIDINGEN2000)
  • Fitnesstrainer B (personal trainer en coach) (OPLEIDINGEN2000)
  • Mobility Trainer (MOBILITY TRAINING)

VOEDING:

BenFit leefstijlprogramma Coach

(Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren.
Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers
Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Bewegen en Relax.)