sporten voor bedrijven

Ook op zakelijk gebied kan CK Active jou ondersteunen! Van personal training tot coaching van ondernemers en personeelsleden tot training op locatie. You name it, we’ll fix it! Bekijk op deze pagina de zakelijke mogelijkheden of neem voor verzoeken contact met ons op.

De voordelen

Ontdek wat CK Active voor jouw bedrijf kan betekenen!

Personal training op locatie

We’ll come to you! Ga samen met jouw team aan de slag op jouw bedrijfslocatie en volg, samen of individueel, een training onder begeleiding van een personal trainer.

Online training

Zijn fysieke trainingen niet mogelijk? Onze personal trainers organiseren online trainingen via Microsoft Teams op elk gewenst moment vanuit onze eigen studio.

Online platform

Wij vinden het belangrijk dat we onze sporters overal en altijd de ondersteuning kunnen bieden wanneer zij dat nodig hebben. Daarom hebben wij een online platform in het leven geroepen, dat speciaal is ingericht op iedere sporter. Hier kom jij online in contact met al onze specialisten en kun je, waar je ook bent, online trainingen volgen en training/voedingsschema’s raadplegen.

Facebook workout group

Sluit je aan bij onze Facebook workout group. Op deze pagina wordt elke vrijdag om 12:15 uur een live workout gegeven, gemakkelijk te volgen vanuit jouw (thuis)werkplek!

Evenementen

Op zoek naar een sportieve invulling van een bedrijfsevent? CK Active kan je hierbij helpen! Samen met jou stellen we een sportief event samen waarbij we alle medewerkers, partners en relaties een leuke actieve dag bezorgen op locatie of bij ons in de gym.

coaching

Bedrijfseigenaren, managers of leidinggevenden opgelet! Op zoek naar wat frisse energie in jouw doelen, mindset of teamspirit? Onze trainers bieden graag inspirerende coaching sessies aan. Bij CK Active werken we vanuit de visie waar de mens centraal staat. De coaching sessies zijn gericht op de 4 pijlers:
  • Doel gericht Trainen
  • Rust & Herstel
  • Voeding
  • Mentale Skills
Dit alles om jouw persoonlijke doelen, bedrijf of team opnieuw een boost te geven en te werken aan een vitale organisatie

Zakelijk aftrekbaar

Personal training NIET aftrekbaar voor DGA, Eenmanszaak of VOF!
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een gezond lichaam zorgt voor een gezond hoofd. Ook kan iemand die regelmatig sport beter omgaan met stress. Zo kan sporten dus ook bijdragen aan de productiviteit en creativiteit van jou en je bedrijf. Het klinkt als een goede investering om je jezelf de mogelijkheid te bieden om te sporten op kosten van de zaak. Ondanks de tips die her en der verspreid worden om personal training gewoon op de zaak te zetten is het antwoord kortgezegd: NEE.

Personal training voor jezelf (DGA, Eenmanszaak of VOF) valt niet onder de categorie zakelijke kosten. Personal training is namelijk een vorm van persoonlijke verzorging. En persoonlijke verzorging is helaas niet aftrekbaar. Er zit namelijk een groot privé element in. Ook de uren die je aan het sporten besteedt mag je dus niet meetellen voor het urencriterium als ondernemer.

Personal training voor personeel WEL aftrekbaar!
Maar waar komt dan die verwarring vandaan? Dat komt omdat er een uitzondering is. Voor personeel mag je namelijk de kosten voor een personal trainer wél op de zaak zetten. Voorwaarde is wel dat alle werknemers gebruik kunnen maken van de personal training, al hoeven ze dat niet daadwerkelijk allemaal te doen. Maar deze uitzondering geldt dus alleen voor ondernemingen die personeel in dienst hebben.

What do our partners say?

Berner

“Bij Berner staat als familieonderneming het welzijn van onze medewerkers ten aller tijde centraal. Of het nu gaat om ondersteuning door middel van opleidingen of het werken aan je mentale of fysieke gesteldheid, er is altijd een oplossing mogelijk. Als commercieel directeur van Berner Nederland heb ik daarbij de perfecte match gevonden bij CK Active. Het meedenken in oplossingen, ook gedurende de Corona periode, heb ik als zeer constructief en prettig ervaren. Uit de gesprekken is een training ontstaan waarin we met ons managementteam de proef zijn gestart om online te trainen en begeleid te worden door trainers, dit alles via de digitale snelweg. Ook het CK Active online platform helpt de medewerker die steun te vinden die bij hem of haar past. Of het nu gaat om voedingsadvies of het in contact komen met experts voor jouw eigen uitdaging, alles is op dit platform mogelijk. Dus niet ‘one-size fits all’ maar echte aandacht op die plekken waar de medewerker het nodig acht. Deze aanpak is een succes gebleken wat we volgend jaar nog breder gaan inzetten binnen onze gehele onderneming!”

Craft

“Craft staat voor functie, kwaliteit en innovatie en dit sluit perfect aan bij de visie van CK Active. Voor een langere periode testen zij onze producten en gebruiken we de feedback om deze nog verder te ontwikkelen. De professionaliteit waar CK Active voor staat blijft ons aanspreken en maakt CK Active een waardevolle partner voor Craft.”

Tasty lemon

“De trainingen van CK Active op locatie bij Tasty Lemon zorgen naast een gezonde afleiding ook voor een sterker teamgevoel! De trainers dagen ons team elke twee weken weer uit om het beste uit onszelf te halen, geven afwisselende trainingen en houden rekening met persoonlijke doelen en/of blessures. Met de aanschaf van de workout kit hebben we altijd alle benodigde materialen in huis en kunnen we onze eigen locatie ombouwen tot trainingslocatie!”

Johan Cruijff College

“Koen Bakker geeft op het Johan Cruijff College les aan onze studenten op de opleiding tot sport- en bewegingsleider/trainer-coach. Wij erkennen Koen als goede docent en studenten werken graag met hem samen.”

Eskadee

“Voor Eskadee verzorgd CK Active professionele scholing die onze medewerkers handvaten bieden om tijdens de opvang mogelijkheden voor sportlessen te creëren.”

Rabobank Amerstreek

“Samen met CK Active organiseren we ieder jaar een sportdag voor basisscholen uit de regio, waarin circa 3000 leerlingen samen sporten.”

Antea Group

“Voor Antea heeft CK Active een sportief bedrijfsuitje georganiseerd: het Beacht Event. Een bijzondere mix van in- en ontspanning.”

Bowling & Bistro Merlijn

“Een aantal maanden geleden zijn we begonnen met een wekelijkse bootcamp op locatie verzorgd door CK Active. Naast dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers fit zijn vinden we plezier en ontspanning net zo belangrijk. Met de bedrijfsbootcamp van ck active hebben we hier een perfectie combinatie in gevonden. Werken aan persoonlijke doelen naar ieders zijn of haar kunnen maar dit doen met plezier! Wij zijn ontzettend blij dat we dit aan onze medewerkers kunnen aanbieden. Top team van CK Active!”

Contact opnemen


    Together, we get
    the best out of you