100 dagen Challenge

100 dagen challenge

Sta klaar voor de ultieme transformatie met de CK Active 100 Dagen Challenge, waarin wij jou gedurende 100 dagen begeleiden op het gebied van voeding, sport en mentale ontwikkeling. Deze uitdagende reis naar een gezondere levensstijl begint met een grondige health check, waarin we jouw huidige gezondheidstoestand in kaart brengen en samen doelen stellen die haalbaar zijn binnen de komende 100 dagen.

Onze ervaren coaches zullen regelmatig coachingsgesprekken voeren om je te motiveren, obstakels te overwinnen en je voortgang te evalueren. Daarnaast bieden we professionele voedingsbegeleiding door een diëtiste, die samen met jou een op maat gemaakt voedingsplan opstelt. Geen strenge diëten, maar duurzame veranderingen die passen bij jouw levensstijl en doelen.

Om de fysieke uitdagingen aan te gaan, omvat de 100 Dagen Challenge 1-op-1 personal trainingssessies voor persoonlijke begeleiding en 2x per week trainen in een groep voor de dynamiek en motivatie van een team. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algehele fitheid, ons diverse trainingsprogramma past zich aan, aan jouw behoeften.

De CK Active 100 Dagen Challenge is niet alleen gericht op het transformeren van je lichaam, maar ook op het versterken van je mentale welzijn. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker en veerkrachtiger wordt.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en de beste versie van jezelf te worden? Meld je dan aan voor de CK Active 100 Dagen Challenge en laat ons je begeleiden op de weg naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Deze 100 dagen zijn jouw kans om blijvende veranderingen te omarmen en de eerste stap te zetten naar een levensstijl waarin jij straalt.

Interesse in de 100 dagen challenge ?

Wat is jouw uitdaging?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Together, we get
the best out of you