Health & Welness

Sporten staat altijd in balans met een gezonde, fitte leefstijl. Bij CK Active geloven we erin dat we alleen samen het beste uit jou naar boven kunnen halen. Daarom bundelen wij onze krachten met fysiotherapeuten, sportmasseurs en voeding- en leefstijlcoaches. Ben je herstellende na een operatie, blessure of bijvoorbeeld corona? Ook dan staat ons team van specialisten voor je klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen, passend bij jouw medische achtergrond.

Leefstijl & voeding

Een gezonde leefstijl is voor iedereen anders, omdat ieder van ons een unieke persoonlijke situatie en ritme kent. Bovendien bestaat een gezonde leefstijl uit meer dan alleen een dieet of menu. Onze voeding- en leefstijlcoach helpt jou bij het vinden van jouw balans in een gezond en actief leven.

Fysiotherapie

Waar veel getraind wordt, kunnen blessures ontstaan. Daarom zijn er binnen het team van CK Active professioneel opgeleide fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten gaan met jou aan de slag om jouw klachten en blessures te verhelpen. Daarnaast geven ze advies in hoe jij in de toekomst deze klachten kunt voorkomen. Op onze locatie hebben we een aparte en afgesloten fysioruimte ingericht, welke is voorzien van alle gemakken en moderne technieken. Zo kun jij zonder zorgen veilig trainen en herstellen.

Sportmassage

Onze therapeutische masseurs staan voor jou klaar om je te helpen bij het herstellen van het lichaam. Tijdens een sportmassage sessie worden de afvalstoffen die pijn, kramp of vermoeidheid veroorzaken actief uit de spieren gemasseerd. Een goede massage kan overbelasting verhelpen en draagt bij aan een betere doorbloeding van het lichaam, zodat zuurstof en voedingsstoffen beter getransporteerd worden. Zo voel jij je fitter, neemt je spierspanning af en wordt de stofwisseling bevorderd.

Sportmedisch onderzoek

Met een sportmedisch onderzoek worden mogelijke gezondheidsrisico’s in kaart gebracht en krijg je advies op maat over sportkeuze en conditieverbetering. Een sportkeuring kan aanbevolen worden door een opleiding, wedstrijd of evenement waaraan je wilt deelnemen. Of je nu een beginnende sporter bent, uit ervaring spreekt of een medische aandoening hebt; onze sportarts kan jou hierin begeleiden.

DNA-analyse

Ben jij hard aan het werk om je leefstijl aan te passen, af te vallen of om je sportprestaties te verbeteren? Met een DNA leefstijltest ontdek jij wat werkt voor jou en hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Bovendien kunnen wij jou, met behulp van de testresultaten, nog beter begeleiden en jouw trainings- en voedingsschema specifiek voor jou samenstellen. CK Active biedt in samenwerking met Mijnlabtest DNA leefstijltesten aan. Benieuwd? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Revalidatie

Ben je even uit de running geweest door bijvoorbeeld een blessure, operatie, ziekte of ben je herstellend van corona? Het team van CK Active staat voor je klaar om jou te ondersteunen in een revalidatie. Samen met onze specialisten stellen we een persoonlijk behandelplan op zodat jij weer snel op de been bent.

Together, we get
the best out of you