Een gratis week sporten! T.W.V.125 euro!

Welkom bij CK Active - jouw persoonlijke trainingspartner voor een fit en energiek leven!


Probeer onze diensten vrijblijvend uit met een gratis sportweek. Ervaar de voordelen van professionele begeleiding en ontdek welke training het beste bij jou past.

Begin met een gezondheidscheck

Bij CK Active staat jouw gezondheid op de eerste plaats. We starten met een uitgebreide gezondheidscheck om je huidige conditie en doelen in kaart te brengen. Op basis hiervan kunnen we een gepersonaliseerd trainingsplan voor je maken.

Samen maken we een plan

Bij CK Active geloven we in samenwerking. Samen met onze ervaren trainers stellen we een doelgericht plan op dat past bij jouw wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en elke trainingssessie telt.

Kies de ideale sportlocatie

Bij CK Active heb je de keuze uit verschillende locaties om te trainen. Of je nu liever binnen sport of buiten, wij hebben de perfecte plek voor jou. Kom langs op één van onze locaties en ontdek waar jij het liefste traint.

Vul het formulier in voor de Gratis week sporten.   CK Active

  Resultaatgericht

  Persoonlijk

  Afwisselend

  Uitdagend

  Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

  Together, we get
  the best out of you